Visste inte...

att det var tillåtet att sitta och läsa bloggar på arbetstid... är det så i Mora kommun? du kan sluta läsa nu eftersom jag inte använder den här bloggen.. har du några frågor så ring, istället för att sitta och läsa i min blogg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Gjort en lasek hos M, gick åt helvete! Behöver komma i kontakt med dig! /K

Svar: hej.Jag gick till min optiker och fick ut alla journaler om hur min syn hade varit... innan Memira påbörjade sina operationer.. hade även dokument som visade hur synen var efter varje operation dom gjorde... gick från -0,5 , -0,75 till ett plusstecken framför. Var till optikern och fick även en syntest som visade att det blivit så. Kontaktade även en oberoende läkare som även han sysslade med ögonoperationer. Och det var en del han stod frågande för.. att Memira opererade båda ögonen vid samma tillfälle... vilket han och sjukvården inte brukar göra. Han kollade även om jag hade någon form av starr, eftersom dom sagt att mina problem berodde på det, Fanns inget som helst tendens till det. Min syn hade gått från att behöva glasögon vid bilkörning till att behöva när jag diskade, laga mat, åt.
När jag klagade så menade Memira att dom sagt att jag eventuellt kunde behöva läsglasögon efteråt.. jag såg väldigt dåligt från nästipp och cirka 10 meter framåt. men på håll såg jag hur långt som helst vid "Fri sikt".. inte ens att handla klarade jag om jag inte hade ett par glasögon med såg inte priserna vid hyllkanter, och svårt att slå in koden när jag skulle betala..
dom gjorde då en justering på ett öga så jag såg nära på det. den operationen lyckades dom med.. när dom skulle justera bort dubbelseende på det andra som jag skulle se på håll... så gjorde läkaren helt fel.. blev närsynt på det också + dubbelseende var kvar + ett haloseende... vilket innebar att bilkörning mörker blev jobbigt.. ny test optiker visade att jag fått i stort samma syn som innan op 1. Den sista operationen gjorde ont... så jag fick bedövningsmedel av sjukvården för att kunna sova.. för enligt Memira igen.. så var allt ok... hade även då ett öga som var väldigt rött.. sjukvården där jag bor rekommenderade ögondroppar... och överläkaren vägrade ta emot mig trots remiss i och med en utomstående från landstinget aktör opererat mig... och Memira gjorde som sagt inget för det var inget fel.
Jag hade även hållit på och begärt ut mina journaler från Memira som förhalade det och i början även vägrade mig det. Dom var rätt oförskämda. jag var bland annat en person som aldrig blev nöjd? vilket dom även skrev i min journal.
Hur som så begärde jag tillbaka pengarna eftersom jag hade samma syn som när jag började samt att det tillkommit dubbelseende och halosyn. Åter igen lögner från dom ... där dom påstod att jag själv velat ha det så... Som tur var så var min man med på alla konsultationer och två personer som arbetar inom sjukvården kan inte ha missuppfattat eller ha fel om vad jag sagt och inte sagt...
Memira Eskilstuna/Västerås kallar ned ägaren från Uppsala plus dom två ansvariga i Eskilstuna/Västerås. Dom erbjöd mig ännu en operation.. som jag menade att kunde klåpparen inte klara den föregående vilka garantier har jag att han klarar den här? Sedan även om jag har tjocka hornhinnor så kan man inte hålla på att skära hur många gånger som helst för det blir trots en ärrbildning när dom gör operationen. Då blev jag erbjuden nya glasögon.. vilket jag tackade nej till... för jag kommer att få köpa bra många glasögon i framtiden. jag ville ha tillbaka mina pengar som operationen kostade. för det fanns ingen anledning att ge dom 30 000 som det gick på år 2007. Efter någon vecka fick jag ett brev att dom skulle betala ut mina pengar under förutsättning att jag skrev på papperet om att det inte var någon felbehandling... skrev jag inte under inga pengar... så dom har tigit ihjäl många felbehandlingar skulle jag tro... att jag la min Memira upplevelse under egen flik med lösen beror på att Memira var inne och läste på sidan.. och fejkade att dom var patienter. Kan bara konstatera att dom är hala som ålar... och ljuger värre än en häst travar... nu hade jag rätt bra dokumentation innan, under och efter hur min syn var och blev.
Röda ögat fick jag genom patientnämnden fatt i ett sjukhus i Stockholm som Södermanlands landsting har avtal med.. ett besök... salva 5 dagar, så var problemet löst efter 4,5 månad... Jag är sällan på den här sidan numera eftersom
kim blomberg

2015-10-05 @ 20:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0