Ny gångbro....

PEAB...jo....dom är inblandade i de mesta i stan.... Dom till och med sätter upp stora banderoller för att visa det.... egentligen behövs inte det.... för det vet invånarna redan....


För någon vecka...månad sedan kom det upp en ny bro mellan Faktorieholmen och MunktellArenan... varför begriper väl ingen riktigt... för det ligger en redan..cirka 100 meter vid sidan om.... om nu bron skulle byggas... så varför inte längre bort från förra....????


Sedan var det ett byggföretag som ville bygga...på parkeringen bredvid kyrkan.... det var inte PEAB....och dom fick nej.... men vem tror ni bygger nu..... rätt gissat....PEAB... ett 6-våningshus... är det också....så när hyresgästerna flyttat in....och kyrkklockorna börjar ringa...så blir det ett djädrans liv....nej, inte på klockorna...utan hyresgästerna.... dom lär väl tycka att det är en sanitär olägenhet.... som det så vackert heter....Lagom till Klosterkyrkans 80-årsdag den 29 maj...flyttar dom första hyresgästerna in.... Hoppas kyrkan firar med ett väldigt fint klockspel.....;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0