Nyårs supén….

I år slog vi på stort…. Man ska väl göra det när det är ett nytt sekel… vi började med en liten gratinerad hummer…. Richard läste recept och maken gjorde gratängsås…. Gott som bara den… så det blir fler gånger på menyn…. Men förhoppningsvis även då... på Hyacints fina Ostindia servis.....

 

Sedan var det dags för helstekt oxfilé med ungstekt potatis och andra grönsaker… Hyacint är bra på det där… sedan en lite sås med svart trumpetsvamp… Ledsen Richard… där fick du offra din julklapp… det var otroligt gott... och perfekt stekt var oxfilén... så det får vi väl också göra om...




Elisabeth (jag) stod för efterrätten…. Chokladmousse med romgrädde och Ciselerad lime …Den intogs i den övre salongen…. tillsammans med lite kaffe…

vid 24 snåret så intog vi champagne…. Så var år 2010 inskålat…..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0